TV Serie : The Escape Artist

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie The Escape Artist. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door de KRO in het kader van KRO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door David Tennant als Will Burton, Ashley Jensen als Kate Burton, Gus Barry als Jamie Burton, Toby Kebbell als Liam Foyle, Sophie Okonedo als Maggie Gardner, Tony Gardner als Trevor Harris en Roxanne Gregory als Sandra Mullins.

De jonge getalenteerde advocaat Will Burton (David Tennant) heeft nog nooit een zaak verloren. De bijnaam The Escape Artist heeft hij dan ook aan zijn talent te danken. Maar ontsnappen is niet altijd mogelijk.

Steeds weer lukt het Burton als een soort van kunstenaar mensen uit de gevangenis te houden. In drie afleveringen krijgt de advocaat het echter moeilijker dan ooit.

The Escape Artist

The Escape Artist

Dit is weer een serie van zeer hoge kwaliteit. Dank aan de KRO voor het selecteren van deze serie in het kader van KRO Detectives.

Het verhaal is zeer goed en wordt zeer spannend verteld. Al vanaf de eerste minuut zit je mee te leven met de hoofdpersoon Will Burton. Aangezien het hier gaat om drie afleveringen van ieder van iets meer dan een uur, kom je snel in de verleiding om de drie afleveringen in één keer na elkaar te kijken.

Sinds ik een paar jaar geleden KRO Detectives ben gaan volgen, kom ik er achter dat er in heel wat landen heel veel detective series van zeer hoge kwaliteit worden gemaakt en daar houd ik wel van.


Series die ik al gezien heb ik het kader van KRO Detectives:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...