Film : Gamer (2009)

Gisteren heb ik de film Gamer (2009) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gerard Butler als Kable, Amber Valletta als Angie, Michael C. Hall als Ken Castle, Kyra Sedgwick als Gina Parker Smith, Logan Lerman als Simon, Alison Lohman als Trace, Terry Crews als Hackman, Ramsey Moore als Gorge, Ludacris als Humanz Brother, Aaron Yoo als Humanz Dude, Jonathan Chase als Geek Leader, Dan Callahan als Backup Geek, Brighid Fleming als Delia, Johnny Whitworth als Scotch en Keith Jardine als Mean Slayer.

In een futuristische toekomst worden gevangenen opgepakt en veroordeeld om in een uiterst gevaarlijk virtual reality spel met elkaar te vechten tot het eind. Eén van de sterspelers, Kable (Gerard Butler), afkomstig van één van de competities genaamd ‘Slayers’ probeert zijn onafhankelijkheid te winnen door helemaal van onderaan te beginnen om zo tot het eind te overleven.
FilmTotaal.nl

Film : Gamer (2009)

Ik vind Gerard Butler een goede actie acteur. Ik heb de films Olympus Has Fallen, London Has Fallen, Angel Has Fallen en Greenland al gezien en op basis van die films en deze films denk ik echt wel dat Gerard Butler een beetje een vergeten actie acteur is. Natuurlijk is niet alle actie even echt, maar de door hem gespeelde hoofdpersonen bloeden wel altijd, dus blijven niet ongeschonden.

Het verhaal voor Gamer is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Zeker het eerste half uur denk je werkelijk dat je continue in een schiet spel zit. Dat is echt heel goed verfilmd. Daarna gaat het tempo iets uit de film om op het laatst weer terug te keren en met een paar, eigenlijk, te simpele, scene’s naar het einde te gaan. Maar voor alle liefhebbers van actie, schieten en gaming is er genoeg te zien in deze film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...