Film : Odd Thomas (2013)

Ik heb gisteren de film Odd Thomas (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Anton Yelchin als Odd Thomas, Ashley Sommers als Penny Kalisto, Leonor Varela als Odd’s Mother, Matthew Page als Harlo Landerson, Casey Messer als Pool Mom, Barney Lanning als Stevie, Nico Tortorella als Officer Simon Varner, Kyle McKeever als Officer Ben Eckles, Willem Dafoe als Chief Wyatt Porter, Carmen Corley als Levanna, Maisha Diatta als Nicolina, Gugu Mbatha-Raw als Viola Peabody, Addison Timlin als Stormy Llewellyn, Jack Justice als Young Odd en Robin Lanning als Young Stormy.

De film ‘Odd Thomas’ speelt zich af in een woestijnstadje in Californië, waar het helderziende hoofdpersonage Odd Thomas (Anton Yelchin) een onverwachte ontmoeting heeft met een mysterieuze man die over duistere, gevaarlijke krachten beschikt. Slechts twee mensen kennen het bovennatuurlijke geheim van Thomas: zijn vriendinnetje Stormy Llewellyn (Addison Timlin) en de plaatselijke politiechef Wyatt Porter (Willem Dafoe).

Film : Odd Thomas (2013)

Film : Odd Thomas (2013)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt. De special effects zijn bijzonder goed en de verschillende acteurs en actrices doen het ook erg goed.

Anton Yelchin heb ik ook nog gezien in de films Star Trek (2009), Terminator Salvation (2009) en Star Trek : Into Darkness (2013).

Willem Dafoe heb ik ook nog gezien in de films John Carter (2012) en A Most Wanted Man (2014).

Addison Timlin heb ik ook nog gezien in de film Stand Up Guys (2012).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...