Film : The X-Files : I Want To Believe (2008)

Gisteren heb ik de film The X-Files : I Want To Believe (2008) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door David Duchovny als Fox Mulder, Gillian Anderson als Dana Scully, Amanda Peet als ASAC Dakota Whitney, Billy Connolly als Father Joseph Crissman, Xzibit als Agent Mosley Drummy, Mitch Pileggi als Walter Skinner, Callum Keith Rennie als 2nd Abductor – Janke Dacyshyn, Adam Godley als Father Ybarra, Alex Diakun als Gaunt Man, Nicki Aycox als 2nd Victim – Cheryl Cunningham, Fagin Woodcock als 1st Abductor – Franz Tomczeszyn, Marco Niccoli als Christian Fearon, Carrie Ruscheinsky als Margaret Fearon, Spencer Maybee als Blair Fearon en Veronika Hadrava als Female Assistant.

Scully (Gillian Anderson) en Mulder (David Duchovny) onderzoeken de verdwijning van een groep vrouwen; dit leidt hen naar een bizar en geheim medisch experiment.
FilmTotaal.nl

The X-Files : I Want To Believe (2008)

The X-Files : I Want To Believe (2008)

Na het zien van de eerste film en de serie, moest ik wel de film The X-Files : I Want To Believe zien en ik ben blij dat ik de film bekeken heb. Het verhaal is weer een ouderwets The X-Files verhaal. Een aantal bovennatuurlijke zaken lopen door elkaar met een aantal zaken uitgevoerd door mensen met een zeer zieke geest. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgevoerd door de verschillende acteurs en actrices. De keuze van de diverse locaties is ook zeer goed.

Ik vind The X-Files : I Want To Believe een mooie aanvulling in het The X-Files universum.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...