TV Serie : Black Work

Gisteren heb ik samen Danielle twee van de drie afleveringen gezien van de serie Black Work. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door KRO in het kader van NPO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Sheridan Smith als Jo Gillespie, Matthew McNulty als Jack, Oliver Woollford als Hal, Honor Kneafsey als Melly, Sharon Duce als Barbara, Andrew Knott als DS Lee Miekel, Ace Bhatti als DCI Jahan Kapoor, Geraldine James als CC Carolyn Jarecki en Douglas Henshall als DCS Hepburn.

Black Work is een miniserie over politieagente Jo Gillespie (Sheridan Smith), die de plotselinge dood van haar man Ryan onderzoekt. Ryan wordt gevonden in een verlaten pakhuis en op het moment van zijn dood werkte hij als undercover.

Black Work

Black Work

Ik vind dit een hele goede serie over politiemensen. Het goede zit hem in het feit dat goed in beeld gebracht wordt wat een impact het undercover zijn heeft op een gezin. Het verhaal is erg goed bedacht, maar wordt nog beter in beeld gebracht.

Het leuke van dit soort mini series vind ik dat het erg goed wegkijkt en dat het ook niet al te lang duurt, maximaal drie keer een uurtje. Zoals je hieronder kunt zien, heb ik al flink wat series in het kader van NPO Detectives (voorheen KRO Detectives) gezien. Sommige zijn mini series, sommige zijn multi seizoen series, maar allemaal hebben ze één ding gemeen, namelijk dat ze met een hele hoge kwaliteit gemaakt worden.


Series die ik al gezien heb ik het kader van NPO Detectives (voorheen KRO Detectives):

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...