(TV) Serie : The Drowning

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie The Drowning. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO 2. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jill Halfpenny als Jodie Walsh, Dara Devaney als Ben, Deborah Findlay als Lynn, Deirde Mullins als Kate, Aaron Kane als Tom, Jonas Armstrong als Jason, Cody Molko als Daniel, Rupert Penry-Jones als Mark, Jade Anouka als Yasmin en Babs Olusanmokun als Ade.

Wanneer de 4-jarige zoon Tom (Aaron Kane) van Jodie Walsh (Jill Halfpenny) tijdens een picknick aan de oever van een meer spoorloos verdwijnt, gaat de politie van verdrinking uit. Zijn lichaam wordt echter nooit gevonden, en negen jaar later besluit Jodie na een ingrijpende gebeurtenis op onderzoek te gaan.

(TV) Serie : The Drowning

(TV) Serie : The Drowning

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Het laat vooral ook heel goed zien hoe wanhopig een moeder kan zijn na het verlies van haar zoon. Dat de moeder hierbij behoorlijk veel geschreven en ongeschreven regels overtreed is begrijpelijk, maar zorgt er soms wel voor dat je als kijker plaatsvervangende schaamte krijgt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...