(TV) Serie : Vigil

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie Vigil. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Suranne Jones als Amy Silva, Rose Leslie als Kirsten Longacre, Shaun Evans als Glover, Paterson Joseph als Newsome, Adam James als Prentice, Connor Swindells als Hadlow en Gary Lewis als Robertson.

Na een verdacht sterfgeval aan boord van de onderzeeër HMS Vigil wordt de politie ingeschakeld. Inspecteur Amy Silva (Suranne Jones) moet de zaak in haar eentje aan boord gaan onderzoeken, maar dat wordt nog een hele uitdaging. Onder de oppervlakte blijken geheimen te schuilen die grote gevolgen kunnen hebben.

(TV) Serie : Vigil

(TV) Serie : Vigil

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met hele goede acteurs en actrices en goed gekozen locaties. Met behulp van korte terugblikken leer je steeds een beetje meer over Amy Silva. Alle scene’s die op de onderzeeër spelen zijn echt werkelijk fantastisch. Zo goed zelfs, dat je het zelf behoorlijk benauwd krijgt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...