TV Serie : Whitechapel

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Whitechapel. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door KRO in het kader van KRO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Rupert Penry-Jones als DI Joseph Chandler, Philip Davis als DS Ray Miles, Steve Pemberton als Edward Buchan, Sam Stockman als DS Emerson Kent, Claire Rushbrook als Dr. Caroline Llewllyn, Ben Bishop als DC Finley Mansell en Hannah Walters als DC Megan Riley.

Het verhaal handelt over een hedendaagse ‘copycat’-moordenaar in de Londense wijk Whitechapel die de gruwelijke misdaden van Jack de Ripper uit de 19de eeuw nabootst. Het onderzoeksteam wordt geleid door DI Joseph Chandler (Rupert Penry-Jones), een geschoolde maar onervaren politieman. Hij krijgt steun van DS Ray Miles (Philip Davis) die bulkt van de ervaring en de wat vreemde Edward Buchan (Steve Pemberton), die gefascineerd is door de geschiedenis van Jack de Ripper.

Whitechapel

Whitechapel

Ik heb al heel wat series gezien in het kader van KRO Detectives, zie onderstaande lijst, maar ik moet zeggen dat de KRO goed bezig is.

Ook Whitechapel is weer een kwalitatief hoogstaande serie. De locaties zijn zeer fraai. Het verhaal is goed bedacht en zeer goed uitgewerkt. De acteurs en actrices zijn zeer goed. De muziek is goed gekozen.

Ik heb nog een aantal series opgenomen staan, dus ik heb nog lekker wat te kijken.


Series die ik al gezien heb ik het kader van KRO Detectives:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...