TV Serie : Raising Hope

Afgelopen Dinsdag heb ik een aflevering gezien van de serie Raising Hope. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door FOX. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Lucas Neff als Jimmy Chance, Martha Plimpton als Virginia Chance, Garret Dillahunt als Burt Chance, Shannon Woodward als Sabrina, Cloris Leachman als Maw Maw, Baylie Cregut als Hope en Rylie Cregut als Hope.

James (Lucas Neff) is het enige kind van Virginia (Martha Plimpton) en Burt Chance (Garret Dillahunt). Zij hebben James gekregen op zeer jonge leeftijd en hebben hem volledig zelfstandig opgevoed. Ondertussen is James 23 jaar geworden en werkt hij met zijn vader; samen onderhouden ze verschillende tuinen in de buurt.

Op een dag is James op weg naar de nachtwinkel. Opeens ziet hij een meisje uit een tuin spurten, achtervolgt door een boze jongeman. Hij redt haar van de man en daarop volgt een nacht vol passionele seks. Maar de dag erna blijkt dat Lucy (Bijou Phillips) een gezochte misdadigster is en dat er een prijs staat op haar hoofd. Ze wordt uitgeleverd aan de politie en komt in de gevangenis terecht. 8 maanden later nodigt Lucy James uit in de gevangenis en dan blijkt dat ze zwanger is van hun kind. Ze is ondertussen ook ter dood veroordeeld en wanneer die wordt voltrokken, is James de enige voogd van hun dochter Hope (Baylie Cregut en Rylie Cregut).

Samen met zijn moeder, vader en overgrootmoeder Maw Maw (Cloris Leachman) leert James wat het is om een kind op te voeden en met wat hij allemaal rekening moet houden.

Raising Hope

Raising Hope

Ik vind dit een hele leuke serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt ook goed uitgewerkt. Op sommige momenten zijn er echt hilarische scene’s, waar je echt lekker om kan lachen.

Ook wel een aardig punt is dat er best wel wat acteurs uit My Name Is Earl ook een rol in Raising Hope hebben. Zo zie je Jason Lee (Earl Hickey), Ethan Suplee (Randy Hickey), Jaime Pressly (Joy Turner) en Eddie Steeples (Darnell Turner).


Onderstaande series heb ik al gezien, welke uitgezonden zijn door FOX.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...